Rólunk

Társaságunk a 2000-es évek elejétől működik jelen formájában, szellemi és szakmai jogelődjének tekinthető cégünk 1994-ben alakult meg. Társaságunk tagjai, partnerei között megtalálhatók mind a fiatal ambiciózus, kreatív, mind a hosszú évek során komoly szakmai gyakorlatot szerzett munkatársak.

2006-ban Építőipari Nívódíjban részesültünk az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó Vörös-tói Látogatóépület és a Baradla-barlang rekonstrukciója mérnöki feladatainak ellátása kapcsán.

A építőipari beruházásoknál az ideális telek kiválasztásától a tervezésen át az épület megvalósulásáig folyamatos szakértői felügyeletet és tanácsadást biztosítunk partnereink részére.

Munkáink során arra törekszünk, hogy az általunk tervezett épületeken megjelenjenek a jelen kor építészeti irányvonalai és vívmányai és az ezen feltételek alapján megvalósult ingatlanok korszerű és gazdaságos fenntarthatóságukkal kiemelkedjenek, mintegy lehetőség szerint irányt mutassanak a magukra és környezetükre igényes tulajdonosok számára.

CSAPAT

Körtvély Zoltán
vezető tervező
VIII. kerületi tervtanács tag

Körtvély Sándor
vezető tervező

Bagi Vivien Inci
okl. építészmérnökVigvári Mónika
gazdasági vezető


Horváth Orsolya
belsőépítész


Opauszki Lilla
okl. építészmérnökPapp András
okl. urbanista építészmérnökVarkoly Márton
okl. építészmérnök, látványtervezőKozma András
okl. építészmérnök, látványterezőHegedűs Richárd
okl. szerkezettervező mérnökGyörgy Zoltán
okl. építészmérnök