About

Társaságunk a 2000-es évek elejétől működik jelen formájában, szellemi és szakmai jogelődjének tekinthető cégünk 1994-ben alakult meg. Társaságunk tagjai, partnerei között megtalálhatók mind a fiatal ambiciózus, kreatív, mind a hosszú évek során komoly szakmai gyakorlatot szerzett munkatársak.

2006-ban Építőipari Nívódíjban részesültünk az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó Vörös-tói Látogatóépület és a Baradla-barlang rekonstrukciója mérnöki feladatainak ellátása kapcsán.

A építőipari beruházásoknál az ideális telek kiválasztásától a tervezésen át az épület megvalósulásáig folyamatos szakértői felügyeletet és tanácsadást biztosítunk partnereink részére.

Munkáink során arra törekszünk, hogy az általunk tervezett épületeken megjelenjenek a jelen kor építészeti irányvonalai és vívmányai és az ezen feltételek alapján megvalósult ingatlanok korszerű és gazdaságos fenntarthatóságukkal kiemelkedjenek, mintegy lehetőség szerint irányt mutassanak a magukra és környezetükre igényes tulajdonosok számára.

Team

Körtvély Zoltán
senior designer
8th district Planning Board Member
Körtvély Sándor
senior designer


Bagi Vivien Inci
certified architect

Vigvári Mónika
economic manager
Perge Márton
certified urbanist architectCzelnai Zsolt
certified urbanist architect

Horváth Orsolya
interior designer


Opauszki Lilla
certified architect
Papp András
certified urbanist architect
Varkoly Márton
certified architect
production designerKozma András
certified architect
production designerHegedűs Richárd
certified structural engineer
György Zoltán
certified architect